Prohlášení KOVO k aktuální situaci

Dobrý den,

INFORMAČNÍ SCHŮZKY: Ve čtvrtek a v pátek (20.2 a 21.2) , proběhly informační schůzky ohledně aktuální situace v kolektivním vyjednávání. Ještě jednou děkujeme za účast a vyjádření vašich názorů, poznatků. Reakce byly v celku pozitivní. Podle většiny lidí, které jsme vyslechli je aktualizovaný návrh firmy i přijatelný s tím, že je třeba ještě vyřešit otázku jakou částku přidat do tarifů. Vyjednávací tým KOVO si myslí to samé. Pokud budete mít další podněty tak stačí napsat, zavolat nebo zajít za předsedou daného shopu.

SITUACE V KOVO: V naší organizaci probíhají některé změny. Ale k aktuálnímu dění v kolektivním vyjednávání to jde pomalu. Po skončení KV budou aktualizovány nástěnky na všech shopech a zveřejněný benefit program pro naše členy. Aktuálně sháníme kolegy do výboru ze shopu QC a Logistiky. Pokud máte zájem tak se stačí ozvat předsedkyni ZO Martině Klausové. Přijdtě k nám ať je váš názor taky slyšet.

Jako KOVO nechceme válku a zbytečnou nevraživost mezi ostatními odborovými organizacemi. Protože to škodí pouze našim zaměstancům, členům a kolegům. Když už jsme tři organizace, tak by jsme měli táhnout za jeden provaz. Pojďme od roku 2020 společně budovat lepší pracovní podmínky pro naše lidi.

Závodní výbor OS KOVO při TPCA

Odborový svaz Kovo při TPCA Průmyslová zóna Ovčáry Kolín 28002